Най-красивата продавачка на...

В крайпътно кафене на една от тайванските магистрали  работи жена, която неочаквано стана много популярна сред потребителите на мрежата. Купувачите й обсъждат не месните ястия, които продава, а нейната невероятна красота и фигура. Славата е свършила своята работа, а сега местните жители и туристите не могат да смогнат да се снимат с атрактивната продавачка.


Красавицата продавачка в Тайван може направа да бъде наречена атракция на страната. Наскоро островът номинира най-красивата продавачка на риба. Вярно, тя не се радва с титлата си дълго. И сега тя има съперничка.

Жителката на острова Руо Ян работи в крайпътно кафене и заедно с роднините си изпича месо и го продава на гладни туристи, които пътуват до Националния природен парк Алишан. Планинският район на Тайван е известен със своите спиращи дъха гледки.

 

 

Но се оказа, че по пътя към планините Алишан има нещо, което също спира дъха. Един от пътешествениците засне красива жена да работи в крайпътно кафе близо до магистралата, водеща към планинския регион. Той публикува видеото в социалните мрежи и написа под него, че продавачката, с която се е срещал, е „богинята на барбекюто“. И, очевидно, той харесал не толкова препеченото месо, колкото  тази, която му го продала.

 


 

Видеото стана популярно, а атрактивната продавачка беше затрупана от фенове - минаващите туристи искат да вечерят в това кафене и да получат барбекю от ръцете на тази красавица. Журналистите от азиатските медии успяха да научат повече за хубавата продавачка: тя е на 36 години и продаването на печено месо за нея не е основната й дейност.

 

 

От 19-годишна възраст Руо работи като модел и изпълнява песни, а по време на празниците се прибира при семейството си, за да помогне в работата в кафето, пише ETtoday. В началото на март, когато бяха заснети кадрите, които я направиха популярна, жената дошла да посети роднините си само за два дни. Но това било достатъчно, за да привлече нови клиенти в кафенето.

 

 

Сред постовете на момичето има и снимки в народни носии. Руо е от коренното племе Цоу - местните жители на Тайван - и почита произхода си.

 

0a

 

И изглежда, че моделката добре знае, че тайната е не само в най-популярните снимки, но и на големите продажби в кафето-барбекю.

 

 

Руо научи за славата си сред туристите от приятели в социалните мрежи, които й съобщили, че кафенето на семейството й е обсъждано на туристически форуми и се нарича място, което трябва да бъде посетено - заради красивата жена, разбира се. Моделката била приятно изненадана и скромно коментира тази новина, пише AsiaOne.

 

 

 

Станете почитател на Класа