Дневен хороскоп 9 април

ОВЕН ( 21 март - 20 април )

Днес, при взаимодействието си с партньори, приятели, роднини и случайни познати, не трябва да ги принуждавате за нищо, дори ако това са неща, за които имате абсолютно право. Задължително изразете своята благодарност и доброта по начин, който е най-удобен за вас.

ТЕЛЕЦ ( 21 април - 21 май )

Опитайте се да намерите нещо положително и вдъхновяващо, във вашите последните постижения, познанства и контакти. Не си позволявайте да зацикляте над проблемите - ще имате по-добро време, за да размишлявате върху тях. Проявете допълнителна любезност към ваш колега, шеф или клиент .

БЛИЗНАЦИ ( 22 май - 21 Юни )

Днес е благоприятен ден за спокойно прекарване на времето и любезни комуникации. Вашите идеи свързани с други държави и хора от отдалечени райони, могат да станат твърде преувеличени и откъснати от реалността.

 РАК ( 22 юни - 23 юли )

Добротата и любезността ви, ще помогнат за решаването на конфликтите. Политика на ненамеса, мирното съвместно съществуване, взаимното разбирателство, ще бъдат предпочетени от вас както интуитивно, така и от здравия ви разум и гласът на сърцето.

ЛЪВ ( 24 юли - 23 август )

Днес може да си позволите, да се наслаждавате на взаимодействието с хората, чиито компания цените. Необяснимо може да ви привличат, големите тълпи, необикновените хора, новите среди. Ще се чувствате обаче, по-уверени, ако сте придружени от приятели, партньори, колеги или почитатели.

ДЕВА ( 24-ти август - 23 септември )

Днес не е подходящ момент за активни дейности и решителни действия. Но има някои области, в които е крайно време да приключите това, което сте започнали. Това може да е свързано с вашата себереализация, социални контакти, пътувания, обучение, както и различни семейни въпроси.

ВЕЗНИ( 24 септември - 23 октомври)

Когато имате работата с вашите близки хора, трябва да покажете повече любезност. Такива човешки качества като загадъчност, потайност, прогресивност, и уникалност може да ви заинтригуват. Ако сте родени през октомври, ще бъдете истински майстори на ухажването и съблазняването.

СКОРПИОН ( 24 октомври - 22 Ноември )

Вашите тайни интереси и надежди, могат да изплуват на повърхността днес. Ще се чувствате добре, ако се отдадете на мечти и фантазии в пълна самота. Може да покажете тенденция за идеализиране на вашия дом, семейство, брак, родствени връзки, партньорства и приятелства.

 СТРЕЛЕЦ ( 23 Ноември - 21 Декември )

Днес, е един добър ден за разходки, приятелски посещения, както и различни романтични начинания. Където и да отидете, не забравяйте, че днес нуждата ви от комфорт, подходяща психологическа атмосфера и хармонично развитие на всички контакти, ще бъде по-силна.

КОЗИРОГ (22 Декември - 20 януари )

Ако сте в добро настроение, трябва да го споделите с другите. Това ще ви помогне да удължите приятните усещания и да запазите вярата в по-доброто бъдеще. Възможно е, по този начин, да подпомогнете процеса на хармонизиране във вашата работа, семейни контакти и финансови дела.

 ВОДОЛЕЙ ( 21 януари - 19 февруари )

През целия ден, ще бъдете склонни да идеализирате или самите вас или хората около вас. Вашите деца, приятели, близки и колеги, ще ви изглеждат най-добрите на света. Тази тенденция ще бъде особено силна, ако сте родени в средата на февруари.

 РИБИ ( 20 февруари - 20 март )

Без значение колко искате да разберете какво мислят партньорите ви за вас, най-вероятно няма да успеете. Шансовете са, че ще трябва да използвате, свой средства, за да стигнете до отговора. Въпреки силното ви желание да работите в екип, по-добре днес се въздържайте от общи начинания, предложения и официални споразумения.

Станете почитател на Класа