Жега на 51 години!

Никол Кидман е една от малкото холивудски диви, които никога не се опитват да привлекат вниманието с пошли дрехи.Кидман обаче не обича да показва тялото си, въпреки че под одеждите й се крие перфектно тяло, идеални пропорции и страхотни форми.


На червения килим я виждаме главно в затворени и дълги рокли или пък костюми. По визията й дори изглежда прекалено консервативна.

 

На церемония преди дни обаче тя се появи със съпруга си и буквално смая всички, защото изневери на скромния си стил. Звездата бе облякла сребристо-черна рокля с прозрачни дантелени ивици, които откриваха чудна гледка към бедрата й.

 


Естествено, това облекло може би ще изглежда скромно, ако е облечено от някоя от сестрите Кардашиян например, но за Кидман си е истинско разсъбличане.

 

0a

Актрисата определено доказа, че изглежда зашеметяващо въпреки своите вече 51 години.

„Разнообразието е нещо много важно. Ако си мислите, че ще се будите всяка сутрин и ще бягате по 5 мили до края на живота си, то бъркате. Ще ви омръзне след седмица или максимум месец. Затова се опитвам да редувам бягането и йогата с още спортове“, сподели преди време актрисата. Явно тя е решила да наложи промяна и на консервативния си стил.

 

Станете почитател на Класа