Дневен хороскоп 17 април

ОВЕН ( 21 март - 20 април )

Използвайте енергията си, само тогава когато това наистина се изисква. Ако губите силата си на празни неща и непознати хора, до вечерта, ще се чувствате изтощени. Не преувеличавайте таланта си, особено в областта на творчеството. Влошаване на здравето ви, не се предвижда, така че може спокойно да се заемете със спорт.

ТЕЛЕЦ ( 21 април - 21 май )

Трябва да разширите връзките си, както личните, така и в бизнеса. Имате толкова много възможности, че самите вие ще бъдете изумени. Откриите нови хоризонти, трупайте средства и след това животът ви ще изглежда много по-ярък и невероятен. От интимност, особено с непознати партньори, е по-добре да се откажете.

БЛИЗНАЦИ ( 22 май - 21 Юни )

Очаква ви ден, наситен с романтика и нежност. Ако наскоро сте се влюбили, дори и сериозните проблеми, ще ви изглеждат незначителни. Не трябва да пренебрегвате нещата, от които зависи вашето благополучие. При комуникацията с приятели трябва да бъдете по-отстъпчиви, за да не се скарате и да съхраните топли отношения.

 РАК ( 22 юни - 23 юли )

Днес, ще направите опити да се помирите с човек, много скъп за вас. Само не бъдете прекалено натрапчиви, в противен случай ще усложните положението. През деня е възможна неочаквана печалба, както и среща със стар приятел. Вечерта трябва да се погрижите за здравето си, вземете превантивни мерки.

ЛЪВ ( 24 юли - 23 август )

Не разпространявайте своето потискащо и мрачно настроение на другите. Ако не сте щастливи в личния живот, опитайте се да погледнете на него под различен ъгъл. Семейните, ще бъдат принудени да помагат, не само на съпруга, но и на близките си. Правете каквото ви казва сърцето. Тогава няма да ви смятат за неискрени.

ДЕВА ( 24-ти август - 23 септември )

Днес, е идеален ден да представите любимия си, на своите роднини. Направете си програма предварително, така ще се напълно подготвени и в. Препоръчителн приповдигнато настроение. Препоръчително е, да подготвите нещо оригинално или екзотично. Вечерната разходка, ще ви помогне да се разсеете от проблемите.

ВЕЗНИ( 24 септември - 23 октомври)

Повече общувайте и съчувствайте на близките си хора. В противен случай, вашите претенции и възмущение от това което се случва, ще наруши красивата семейна идилия. Един добър ден за пътуване сред природата, домакинска работа и разрешаване на финансови проблеми. Ще имате време за всичко, което сте планирали от предния ден.

СКОРПИОН ( 24 октомври - 22 Ноември )

Трябва да дадете всичко от себе си за постигане на целите си. Ако искате да получите положителен резултат от работата, не прехвърляйте отговорностите на раменете на по-младите служители. Следобед, е възможно кратко бизнес пътуване, от което ще зависи много в кариерата ви. В любовната сфера, бъдете обективни.

 СТРЕЛЕЦ ( 23 Ноември - 21 Декември )

Откажете се от изкушенията, които съдбата ще ви подхвърля. Творческите ви намерения, лесно ще се реализират, но при условие че се заемете преднамерено с тях. Необвързаните, може да срещнат човек, който ще обикнат с цялото си сърце. При пътувания, трябва да внимавате, особено ако става дума за самолет.

КОЗИРОГ (22 Декември - 20 януари )

Днес, ще се почувствате силни и енергични и това, ще ви стимулира да се заемете с решаването на сериозните проблеми. По-малко вярвайте на онези, които веднъж вече са ви предавали. Ако в работата се осланяте на помоща на опитните колеги, бързо ще постигнете успех и печалба. Спешното подписване на документи, може да ви донесе много проблеми.

 ВОДОЛЕЙ ( 21 януари - 19 февруари )

Парирайте плановете на противниците си, за да напреднете бързо в кариерата. Добър ден за учение, натрупване на знания и привличане на нови партньори. Опасността може да дойде от там където не очаквате. Във вашия личен живот, не всичко е толкова спокойно и гладко, колкото си мислите. Така че, не бързайте с предложенията.

 РИБИ ( 20 февруари - 20 март )

Днес, не само ще може да укрепите позициите си на работното място, но и да се насладите напълно на плодовете на неуморната си работа. Много от желанията ви ще се сбъднат, ако започнете деня без грешки. Във финансовата сфера, трябва да бъдете предпазливи и да не се увличате от авантюри. Възможно е специално да се опитват да отклоняват вниманието ви.

 

 

0b

Станете почитател на Класа