Лекар разкри, че гаджето му е мъж

Михаил Тихонов уби Нина Сургуцка в пиянска ярост, след като установи, че е претърпяла операция по смяна на пола, пише Дейли стар. Двойката излязла на среща преди да се върне в апартамента на Нина в Курск, Русия. Нина и Михаил се канели да правят секс, когато той разбрал истината и в яростта си я убил с удушаване. 27-годишният лекар призна, че е извършил престъплението и е изправен пред 20 години затвор за убийство и осакатяване. Веднага след убийсвото на 25-годишната Нина, медикът използвал знанията си, за да я разчлени - изхвърляйки части от тялото й в тоалетната. Михаил също сварил части от тялото й, за да „изпари излишната течност," но отрече да е канибал. Полицията открила, че главата й все още била прикрепена към гръбнака, които той покрил със сол, „за да се отърве от миризмата". Той казал на полицията, че е изхвърлил човешко месо в тоалетната, и е пъхнал главата и крайниците й в куфар.

 

 

Лекарят впоследствие върнал останките в собствения си апартамент, но не успял да се отърве от тях навреме. Михаил бил изхвърлил някои от ребрата и крайниците й в кофи за боклук близо до дома си. Той бил задържан и разпитван, след като Нина изчезнала и майка й се обадила в полицията, за да разследва случая. В полицейския доклад за инцидента се казва: „Нина го поканила в апартамента си.

 

 

"Те продължили да пият алкохол и започнали да правят секс." Тогава той забелязал, че партньорката му преди това е била мъж. "Тя се опитала да продължи секса с дилдо, но в този момент той я сграбчил за врата и стиснал здраво", казват ченгетата. Спрял едва когато нямало повече признаци на живот.

 

https://static.blitz.bg/documents/newsimages/201904/1556053544-doctor-murder-russia-transgender-mikhail-tikhonov-nina-surgutskaya-kursk-cannibal-dildo-1618088.jpg

 

След това „решил да се отърве от тялото" и отнесъл трупа в банята. Там „изрязал вътрешните й органи" и ги нарязал на малки парченца, които той изхвърлил в тоалетната. Полицията смята, че му липсвало време, докато изхвърлял части от тялото - което довело до неговото залавяне. Разследването продължава.

Станете почитател на Класа