Ето къде да го целунете, за да...

Ако все още мислите, че целувките означават по-малко за мъжа, отколкото за жената, значи много грешите. Трябва да знаете къде да целунете избрания от вас мъж и как да останете в паметта му за дълго време и да го накарате да се връща отново и отново при вас.

 

Според психолозите целувката е вид сигнал, който говори за вашите чувства и намерения по отношение на партньора ви. Благодарение на този коварен инструмент можете да заплените човек и да му дадете правилното послание за по-нататъшни действия. Познавайки смисъла и техниката на целувките, вие сами ще бъдете изненадани от реакцията на вашия спътник.

 

 

Устните 
Рецепторите на устните и езика при мъжете са не по-малко чувствителни, отколкото при жените, така че докосването им предизвиква много чувства. Целувката по устните е израз на различна степен на любов: светлина и нежност - съчувствие, доверие; дълъг и страстен - желание за интимност. Мимолетна целувка по устните може да бъде намек към човека за нещо повече или да му даде усещането, че го обичат и чакат.

 

Ушите
Това е една от най-ерогенните части на мъжкото тяло. Целувка в ухото никога няма да остане незабелязана от мъж и със сигурност ще остави в паметта му приятно впечатление. Обърнете внимание, че ухото е изключително чувствителен орган, а правилното докосване може да предизвика вълнение и по-нататъшно решително действие от негова страна, тъй като то е директно намек за интимна нлизост. Ако сте готови за това, тогава няма да е излишно да държите езика си по ръба на ухото му, а леко похапване на „мекичката част” може да докара човека ви до луд.

 

Челото
Много мъже са големи деца, които просто се нуждаят от грижите и подкрепата на жените. Целувка на челото казва само, че сте готови да го защитите, да му подарите топлина, да се превърнете в опора за него. Най-често целувката на челото е свързана с родителската грижа, поради което може инстинктивно да доведе човека при теб в труден момент или за да сподели интимните си тайни.

 

Носът 
Целувка по носа - това е преди всичко израз на доверие и любов към партньора, това означава дълбока обич към човека. А контактът с носовете е доста интимен процес, който иначе се нарича „ескимска целувка”.

 

Въздушна целувка
Подходяща е когато имате малко познания за мъж, но искате да покажете мераците си и да привлечете вниманието, което изпитвате към него. Такава целувка се смята за флирт и не ви задължава с нищо, служи само като сигнал за по-нататъшни действия от страна на човека.

Бузата 
Добър вариант, ако все още не сте решили колко силни чувства изпитвате към човека. Целувка по бузата може да означава за него и вашето желание да поддържате приятелски отношения или пък да бъде началото на нещо по-голямо. Във всеки случай, такава целувка ще ви даде топлина и благодарност.

Целувка отзад
Целуването по гръбнака е нещо, което ще даде на човека голямо удоволствие и ще му позволи да се отпусне до вас. Той ще помни това чувство дълго време и вие ще останете в неговата памет като онази, с която му е било добре.

 

 

Слабините
Не е тайна, че целувките в тази интимна част на тялото предизвикват удоволствие и силна възбуда у мъжете. Вашият партньор ще оцени този вид ласка, а привързаността му към вас ще стане по-силна. Въпреки това, ако не ви харесва, винаги има възможност да целувате любовника си по устните, за да покажете любовта и предаността си.

 

Винаги е добре да знаете къде да целунете човек, да му покажете чувствата си или да го накарате да се чувства приятен. Но не забравяйте, че всичко е чисто индивидуално и по-добре отново да попитате партньора си за неговите чувства и предпочитания, отколкото да влезете в неприятна ситуация и за двама ви.

Станете почитател на Класа