Секси модел знае 6 трика, с които ...

Каролина Ейнхоф е моделка и блогърка от Германия, която просто не могат да живее без зашеметяващи снимки. Нейните образи са перфектни през цялата година: в меката европейска зима и през горещото лято. Между другото за лятото - Каролина е в състояние не само да се облича красиво, но и да се съблича красиво, без да изглежда непокорна.

 

Разбира се, без трикове не става. Оказва се, че момичето знае поне 6 трика с които красиво да съблече малка част от тялото си, но да не изглежда като лека жена.

 

Отворен гръб

Ако искате да добавите елегантност към ежедневния си вид, тогава изберете блузи, топове, рокли и гащеризони с отворен гръб. Такива дрехи не само ще спестят от топлината, но и деликатно ще подчертаят вашата женственост.

О, да, в офиса не трябва да се появявате в този вид, но за градски разходки и партита роклите с отворен гръб са перфектни.

 

 

 

 

Открити рамене 

Друг начин за ненатрапчиво оголване на тялото е да замените обичайния топ или тениска с опцията за открити рамене чрез хоризонтално деколте. Такива модели изглеждат много чувствени и романтични, така че не се колебайте да ги носите на среща.

Между другото сега на мода са асиметричните дрехи с едно отворено рамо и тази рокля изглежда особено впечатляващо за вечерни излизания.

 

 

 

 

 

 

Деколте

През лятото деколтето е подходящо почти навсякъде с изключение в офиса и на бизнес срещи. И все пак, дълбокото деколте ще помогне не само да се подчертаят предимствата, но и да се отклони вниманието от недостатъците. Например, с една и съща деколте, като тази на Каролина, не можете да се комплексирате заради едри бедра или широк ханш.

За да се избегне търсенето на вулгарност, компенсирайте откровеноста с дълги поли и летни панталони до земята.

 

 

 

 

Цепка на бедрото

Това лято макси полите или роклите с дълбока цепка ще бъдат любимото ви нещо, ако сте собственичка на тънки крака. Изберете подпухнали поли с плисета: този стил драпира добре и драматично се люлее на вятър.

Миниатюрните момичета могат да комбинират тези модели със сандали на платформа.

 

 

 

 

Полупрозрачна тъкан

Каролина обича да шокира публиката и затова често избира провокативни костюми. Нейната рокля от прозрачен мрежест материал определено си струва! Този образ все пак е добре да оставите за плажовете и тематичните партита.

Но в ежедневието ще бъдат подходящи модели от тънка тъкан с плътна подплата върху „интересни“ места, апликации или бродерии.

 

 

 

 

Бежови тонове

Вероятно сте забелязали, че дрехите от тонове в телесен цвят почти се сливат с кожата и създават ефекта на голо тяло. За да не изглеждате напълно голи, комбинирайте бежовото със светли или основни нюанси. Например, смелият черно-бежов бански костюм на Каролина ясно раздвижва въображението на абонатите, но не изглежда безвкусно и грубо.

 

 

Каролина съветва абонатите да не претоварват с изображения с тежки и масивни украшения. Лаконичният набор от тънки, едва забележими лъскави метални аксесоари ще бъде идеален за лятото.

Станете почитател на Класа