Лъсна страшен порок на Мариана Маринова

Една от най-атрактивните участнички във "Фермата" изуми всички в продукцията с порока, от който страда. Бившата "Мисис България" и организатор на конкурси за красота Мариана Маринова хвърли в ужас всички!

 

 

Причината е от порок, с който не може, но и не иска да се пребори. Атрактивната брюнетка не издържа и ден без да пуши, а никотиновият глад я докарва до истерия.

След като съотборниците й от тима на чорбаджиите предпочетоха да вземат от наставника си кафе, вместо тютюн, Мариана се почувства пренебрегната и категорично отказа да се труди.

https://zdrave.to/media/source/201909/1569027656_mariana_m.jpg

 

Според нея огромните й усилията да подобри условията на живот във "Фермата" не са оценени подобаващо, а трябвало да бъдат възнаградени поне с един пакет цигари.

"Губите ме като работник. Дадох си гъ*а да измажа тези стени, за да си получа тъпите цигари! Сега се чувствам зле!", проплака Маринова и се изолира в спалнята.

 

https://zdrave.to/media/source/201909/1569027650_mariana_2.jpg

 

Откакто е в аграрното риалити Мариана Маринова показа, че върти мистрия с лекотата, с която реди тиарите върху главите на победителките в конкурсите й. Мъжете в чорбаджийската ферма не скриха възхищението си от уменията й на строител, а съотборникът й Ивайло Шопски се опита да я върне в играта.

"Ела да покажеш на всички коя си, ела да мачкаш!", надъха я той. Обидената Мариана обаче не се пречупи.

 

https://zdrave.to/media/source/201909/1569027653_mariana_3.jpg

 

"Не съм влязла тук, за да показвам коя съм. Хиляди пъти казах, че ще работя здраво, за да си получа като награда цигарите, но никой не ме отрази.

 

В живота лекарите и пожарникарите също протестират, защото трудът им е недооценен", отсече Маринова, която влезе във "Фермата" със заявката, че интелектът й е по-голям от силиконовите й импланти.

Станете почитател на Класа