Дневен хороскоп 23 октомври

ОВЕН (21 март - 20 април)

Днес от сериозните проблеми ще ви спаси човек, с когото от дълго време сте приятели, но не се виждате често. Неразборията с финансите, ще продължи още дълго време. Ако имате малки спестявания, не ги харчете. Ситуацията с парите е сложна, затова не предприемайте нищо, без предварително обмисляне.

ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Очаква ви един прекрасен ден. Дори ще се притесните, от собственото си благополучие. Но всичко това е заслужено, нали? Сега може да се отпуснете, да се срещнете с приятели или да прекарате времето си сред природата. Възможна е среща със стар приятел или почитател. Ако все още сте свободни, вгледайте се в него по-отблизо.

БЛИЗНАЦИИ (22 май - 21 Юни)

Трябва да избягвате меркантилността, но не собствената си, а тази на близките хора. В противен случай ще ви използват, да удовлетворят финансовите си интереси. Чудесен ден за културни събития, творчество и нови идеи. Опитайте се по-често, да общувате с влиятелни хора. Има шанс, да намерите перспективна работа.

 РАК (22 юни - 23 юли)

Възможни са бизнес преговори и изгодни връзки. Ако сутринта се заредите с енергия, никой няма да ви отклони от пътя. Във финансовата сфера, напротив, пътят ви ще бъде труден и тежък. Трябва незабавно да заемете пари, за да се измъкнете от неприятностите. Вечерта е възможно спешно пътуване.

ЛЪВ (24 юли - 23 август)

Днес ще успявате, благодарение на своята проницателност и здрав разум. Ако не намалите темпа, тогава ще задминете дори и най-опитните служители. Бизнес пътуване, ще ви позволи не само да установите необходими контакти, но и да спечелите. Нужно е също да се съсредоточите върху здравето. Възможна е настинка или бронхит.

ДЕВА (24-ти август - 23 септември)

Очакват ви много промени в живота, така че трябва да ги приемете с достойнство. Ако имате възможност да вземете отпуска и да отидете на почивка, направете го. Сега отдиха ще е по-полезен за вас от активната работа. Физическата активност, трябва да бъде сведена до минимум. Така че, по-добре се откажете от фитнеса. Прекарвайте повече време със семейството си.

ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Не трябва да си врете носа в делата на другите и сами не позволявайте, другите да се месят във вашите. Опитайте се, да останете за малко сами, да се отпуснете или да общувате с деца. Консерватизмът ще ви помогне за решаването на финансови въпроси и ще се справите без помощта на адвокати. Вечерта, е възможно спешно бизнес пътуване.

СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Препоръчително е още рано сутринта да съберете мислите си, за да не навредите на собственото си психично здраве. Някои неща, ги виждате не такива каквито са в действителност. Мащабна работа очаква тези, които се занимават с творчески дейности. Новите проекти ще изглеждат трудни и най-добре ще се справите, ако работите в екип.

 СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Вятъра на промяната ще ви принуди, да преразгледате всичко, което сте планирали. Ще бъдете на кръстопът и ще трябва да изберете на къде да тръгнете. Ситуацията с парите е сложна, затова не предприемайте нищо, без предварително обмисляне. Ще е добре да промените имиджа си, за да получите комплименти.

КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Очаква ви прекрасен ден, в който възторжените погледи на другите, ще ви доставят много емоции и оптимизъм. Не поемайте отговорност за всичко, което предлагат началниците. Имате свой график на работа, не се отказвайте от него. Вечерта е възможно да бъдете поканени на някакво важно събитие, където трябва да изглеждате добре.

 ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Възможно е да попаднете в елитно общество, което да ви окаже силно влияние. При това, не само на лично ниво, но и в професионален смисъл. Ще завържете няколко интересни запознанства, които ще ви позволят да се движите нагоре. С финансовите печалби е по-добре да не се хвалите, дори пред близки роднини.

 РИБИ (20 февруари - 20 март)

Очаква ви натоварен ден, когато работата и творчеството ще ви отнемат цялото време. Но ще сте изпълнени със сила и желание, така че не се притеснявайте. Страхотен ден за дълго пътуване. Има вероятност да получите компенсация или хонорар за проект. Вземете всичко, което съдбата ви дава.

Станете почитател на Класа