След като погреба любовника си, Мария съблече Даниел Златков

Фолкпевицата Мария не спира да провокира своите почитатели, които са предимно от мъжки пол. И това не е никак случайно, тъй като в последните години се слави повече с еротичните си фотосесии и видеоклипове, отколкото с хитови парчета.

 

Заралийката по всякакъв начин се стреми да не губи позиции и пуска нови клипове през месец. Повечето от тях са снимани в чужбина и са глътнали огромен бюджет. Запознати с положението на Мария се чудят какво ще прави сега, след като умря най-големият й спонсор - Ангел Свинаря.

 

https://zdrave.to/media/source/201911/1572944121_mariya1.jpg

Именно той покровителстваше Мария през последните години и плащаше музикалната кариера на певицата. От новия й клип "Липсваш, мило мое" става ясно, че кранчето е секнало. Мария представя нискобюджетен клип, тъй като го няма вече любовника да плаща. А както знаем, Мария няма почти никакви участия и при нея няма никаква възвръщаемост на вложените пари.

 

https://show.blitz.bg/media/thumbs/201911/950/1572944122_mariya2.jpg?_=1572945689

 

За да покаже все пак нещо интересно, тя помолила съквартиранта си от "ВИП Брадър" Даниел Златков да се снима в новото й видео. Най-вероятно българският Роналдо не е взел хонорар, а се навил на приятелски начела. Нещо повече, убедила го да се снима гол до кръста, за да въздишат фенките му и да си пускат клипа.

 

 

 

Станете почитател на Класа