Нищо хубаво и през 2020 г.!

Доналд Тръмп ще бъде преизбран за президент, но ще бъде в опасност. Америка ще бъде засегната от силни земетресения, особено Калифорния през юни и юли. Това предсказва легендарният френски гадател Нострадамус за 2010 г. Европа вече не е по-сигурна по отношение на земетресенията, въпреки че не Нострадамус казва кога точно ще се случи, но според прогнозите му ще бъдат между 7 и 7,5 степени по скалата на Рихтер в Турция.

 

 

Глобалната икономика отново ще изпадне в криза. Нострадамус също прогнозира кризата през 2008 г. и същото нещо предвижда и за 2020 година. Великобритания ще бъде причина за икономическата криза заради Brexit. Нострадамус дори прогнозира, че Великобритания може да се разпадне.

 

 

Той също предсказа, че „най-дълго царуващият монарх ще умре през тази година". Освен големи земетресения, много страни ще бъдат засегнати от ужасни пожари. Тук се споменават Хърватия, Гърция, Португалия, Испания, Холандия, Германия и Франция. За Америка се очакват силни бури и торнадо. Той също така прогнозира, че ще има топене на леда и последствията могат да бъдат тежки - нови войни, липса на ресурси, намаляване на питейната вода. Голямата война между двете сили ще приключи, казва той, и това може да е ренесанс в отношенията между САЩ и Китай.

Станете почитател на Класа