Емилия спря дъха с...

Емилия стартира новата година с много нови идеи и проекти, които тепърва ще изумяват поп фолк почитателите. Гласовитата блондинка активно обновява новия си музикален канал, но редом с това пръсна такъв небивал сексапил в скорошна фотосесия, че на последователите й в социалните мрежи свят им се зави.

 

На кадрите фолкпевицата е повече от зашеметяваща и изкушава с всяко следващо действие. И за да е ефекта пълен - редом с горещите си кадри, Емилия качи и видео.

Пред фотообектива и камерата изкусителната изпълнителка сменя няколко визии, а причината за свежите снимки се оказа календар за новата 2020-та.

 

https://zdrave.to/media/source/202001/1579131722_emiliya_1.png

 

И за да разсее съмненията и спекулациите, че ще напусна "Пайнер", които я продуцират от години, Емилия написа следния статус:

"В навечерието на новата година, изпращам старата с най-добри пожелания и благодарности на семейството ми и целия ми екип, които са неотлъчно до мен, на Мария и Митко Димитрови за цялостната подкрепа през тези 19 години, които сме заедно.

 

https://zdrave.to/media/source/202001/1579131722_emiliya_2.png

 

Искам да подчертая, че продължавам да бъда част от фирма Пайнер и отделянето ми в личен видеоканал - emilia.online е нещо съвсем нормално за този етап от кариерата ми. Това отделяне не е в разрез с взаимоотношенията ни със семейство Димитрови, които ми дадоха пълната си подкрепа и са неотлъчно до мен във всички мои проекти.

 

 

 

 

 

 

Този канал е създаден, за да представям не само новите си проекти, а и части от личния ми живот, стари видеа, които няма къде да бъдат видени, както и подготовката за всичко предстоящо"

Станете почитател на Класа