Най-четени статии:

от нета

Най-красивата журналистка

Най-сексапилната италианска спортна журналистка Дилета Леота и Джорджина Родригес събраха всички погледи по време на музикалния фестивал "Сан Ремо". Сексапилната репортерка и приятелката на Кристиано Роналдо бяха водещи на фестивала, който празнува 70-годишен юбилей.

 

Неустоимата Дилета Леота събра погледите с роклята си с дълбоко деколте. По-късно тя се появи в още няколко модни комбинации на сцената. В крайна сметка на мъжката публика като че ли най-много се хареса именно черната рокля с дълбокото деколте.

Джорджина Родригес пък очарова публиката с майсторско изпълнение на танго. Любимата на голмайстора на Ювентус беше облечена в бляскава малка черна рокля, а танцът ѝ беше гвоздеят на третата вечер на фестивала. Камерите показваха често Кристиано Роналдо, който аплодираше от първия ред. Двамата са заедно от 2016 година и имат дъщеричка.

Специален гост на фестивала беше сръбският тенисист Новак Джокович, който присъства на събитието заедно със съпругата си Йелена. Фестивалът завършва утре, когато в театър "Аристон" ще бъдат обявени победителите в категориите "известни" и "нови" певци.

 

 

 

 

Станете почитател на Класа