Рачков лъсна в порно клип

Димитър Рачков се вихри в секс сцена във филма на Мариус Куркински „Засукан свят” по едноименния разказ на Николай Хайтов.

 

Актьорът, който води заедно с Васил Василев-Зуека шоуто за имитации „Като две капки вода” по Нова тв, блесва още в трейлъра в еротична сцена в кола. Гола плът не се вижда, но пък кадрите са доста реалистични.

С  ролята си на местния партиен бос другарят Григоров в лентата, Димитър Рачков без съмнение ще направи силно впечатление на 24 април, когато тръгва по кината, изненадвайки широката аудитория, която го познава повече като комедиен актьор, пише "Уикенд". 

 

https://zdrave.to/media/source/202003/1584340237_4d.jpg

 

Димитър Рачков, който освен в тв форматите на продуцента Магърдич Халваджиян, вече привлича внимание и с комедийния си моноспектакъл „Забраненото шоу на Рачков”. И въпреки успеха си, 47-годишният актьор никога не е криел, че много иска да изиграе драматична роля.
„Но нашите режисьори, като че ли не искат да експериментират. Те, като ти сложат някакъв етикет, печат – комедиен или драматичен и това е. А в театъра има два или три месеца за репетиции и не могат да вземат мен или някой друг и да чакат – ще излезе ли нещо от него или не...”, споделял е Димитър Рачков преди години.

 

 

 

 

 

Той си припомни, че „едно време” Лили Абаджиева му дала ролята на Яго в представлението „Отело”. След премиерата колегата му Захари Бахаров му направил страхотен комплимент, който Рачков помни и днес, тъй като му станало много приятно. Споделил му как като излязъл в началото, по лицата на хората се появили усмивки, а в момента, в който заговорил, видял как усмивките им спихнали. „Мисля, че го мога това с драматичните роли. Има режисьори, които са ми казвали, че го нося и това другото, драматичното”, казва Рачков.

Станете почитател на Класа