Беквокалистката на Слави го стъписа

Беквокалистката в „Ку-ку бенд” Лилия Стефанова е бременна и очаква първото си дете.

 

Заради принудителната изолация, певицата се е затворила вкъщи, но публикува в интернет видеоклип, от който става ясно, че поддържа фигурата си при домашни условия.

На него изпълнителката прави упражнения със станалите безценни напоследък рула тоалетна хартия, пише "Уикенд".

 

https://zdrave.to/media/source/202003/1585547401_4d.jpg

Наедрялото коремче на Лили вече си личи, но тя отказва да разкрие кой е бъдещият татко. Близки до бъдещата майка разкриха, че двамата са заедно от 3 години. Половинката й бил милионерски син, който въртял бизнес с чужбина и я носел на ръце. Благодарение на любимия си мъж Лили живеела като принцеса.

Говори се, че в началото на връзката им младият мъж се опитвал да я убеди да напусне „Ку-ку бенд”. Той й обещавал да финансира соловата й кариера, но певицата нямала никакво намерение да рискува. Лили видяла колко бързо бившата й колежка Цветелина Грахич изчезна от музикалния небосклон, след като преди 3 години напусна екипа на Слави Трифонов. .

 

 https://zdrave.to/media/source/202003/1585547417_damyan3.jpeg


Лили обаче не ламтяла за голяма кариера. Дълго време Стефанова стоеше в сянката на по-атрактивната Цветелина, а след напускането й Трифонов се опита да й направи няколко хита. Уви, нито една от песните й не пожъна успех, дори дуета й с Криско. 30-годишната благоевградчанка е отгледана в духа на религията в доста пуританско семейство. Баща й Петър е свещеник, а майка й Аделина е секретар на църковно настоятелство. Именно те я насочили към музиката.

Станете почитател на Класа