Коронавирусът я размаза

Жителка на американския щат Уисконсин е разказала какво й се е наложило да преживее, за да оцелее, след като се е заразила с коронавирус. Тя сподели подробностите в профила си в Twitter.

 

 

Първите симптоми, 22-годишната Ейми Ширсел почувствала след пътуване до Европа. В началото тя имала леко неразположение, след това температурата й се повишила, появила се кашлица, втрисане, главоболие и хрема.

 

 

На девойката бил направен тест за коронавирус, защото наскоро пристигнала от Европа. Докато чакала резултатите, нейното състояние се влошавало. Ейми загубила съня и апетита си, започнали да я безпокоят задух и гадене, температурата се повишила до 39 градуса.

 

 

Тестът потвърдил, че момичето има коронавирус. На петия ден на момичето й станало много лошо. Ейми пише, че "никога в живота си тя не се е чувствала толкова зле". Дори имала затруднения да се движи из дома си.

 

 

Тя била хоспитализирана, а медиците я лекували в продължение на пет дни. Ейми Ширсел предупреждава, че „не трябва да мислите, че сте неуязвими, дори да сте на 20 години". Стотици хиляди хора са прочели публикацията в мрежата, много от тях споделиха и своите истории, свързани с болестта. В коментарите си потребителите пожелаха на Ейми да се възстанови възможно най-скоро. 

Станете почитател на Класа