Кейтсе промени драстично

Малцина си спомнят, че преди появата на Меган Маркъл в британското кралско семейство, Кейт Мидълтън изобщо не претендираше за титлата модна икона.

 

Веднага след като връзката на принц Хари с американската актриса обаче стана публично достояние, херцогинята на Кеймбридж се взе в ръце и започна да обръща по-голямо внимание на облеклото си, за да изпъкне пред винаги елегантната си съперница. 

Меган и Хари вече не са на Острова и изглежда съпругата на принц Уилям се е поуспокоила, защото по-наблюдателните веднага забелязаха, че в стила й са настъпили значителни промени. Херцогиня Катрин е започнала да се облича доста по-

Според източник, близък до кралското семейство, Кейт не се издокарва всеки ден с маркови дрехи, тъй като няма нужда да се състезава с Меган Маркъл. 

 

https://jenata.blitz.bg/media/thumbs/202004/950/1585982093_20200304_kate_post.jpg?_=1586077595

 

Доказателство за това е й тоалетът, с който се появи на последната си публична проява. Тя бе избрала евтин костюм на Marks&Spenser за 159 паунда и обикновена бяла тениска.

 

По-наблюдателните веднага забелязаха, че и гримът на херцогинята е станал доста по-дискретен. Нямаше го традиционният акцент върху очите, а нюансите бяха по-естествени.  

Според източника, растящата популярност на Меган Маркъл по време на престоя й във Великобритания е изплашила Кейт Мидълтън. Сега, когато херцозите на Съсекс се преместиха в Канада, съпругата на принц Уилям се чувствала по-свободна и уверена. 

 

Припомняме, че през март херцогинята на Кеймбридж Катрин спечели поредната си победа над херцогинята на Съсекс, след като бе призната за най-стилната жена в кралското семейство.

Според данните интересът към дрехи, подобни на Мидълтън, през последната година в онлайн магазините се е увеличил с 40%, докато търсенето на дрехи като на Меган Маркъл, след отказа й от кралските привилегии, е паднал до 31%. 

Сега обаче феновете на Мидълтън негодуват. Според тях отпътуването на Маркъл не се отразява по най-добрия начин на херцогиня Катрин. Почитателите й негодуват, че е започнала да избира най-простите модни решения и вече не поема рискове.

И определят голяма част от тоалетите й скучни.

Станете почитател на Класа