Изгониха Зорница София от магазина заради...

Режисьорката Зорница София е била изгонена от голям магазин за хранителни стоки в Самоков, защото не е спазила, както трябва дистанция с останалите хора, за това призна самата тя в профила си в социалната мрежа.

 

Непозната двойка мъж и жена, както и продавачката, скочили срещу авторката на филма "Воевода", която играе и в главната роля, докарвайки я даже до сълзи.

"Този свят наистина има нужда от ревизия! Предисловие: от 18 дена живея с детето ми и с приятели в комуна на полето, помагаме си, дежурим, делим всичко. Днес за първи път излязох на пазар сред "хората".

Магазин в Самоков: плащам на касата голям пазар, за 3 домакинства, за да не ходят всички поотделно, нареждат се плътно зад мен мъж и жена, на съседните каси молят хората да спазват 2 метра дистанция, на нашата каса нищо подобно.

 

https://zdrave.to/media/source/202004/1586588166_zornitsa.jpg

 

Докато плащам с карта, "двойката" почти ме избутват, взимам си касовата бележка и помолвам жената да се измести малко, за да си взема торбите, които са вече зад краката й, мъжът й кресва:

"Хайде, ма, докога ще те чакам, няма ли да се разкараш най-накрая оттука!" Питам касиерката защо не настоява да се спазват дистанция и да се държат прилично, вдига ми рамене. "Ми аз какво да направя?"

 

Излизам от магазина със сълзи в очите от обида и безпомощност", пише Зорница в мрежата, а случката се разиграва преди десетина дни. Известният ни режисьор не крие разочарованието си от родния манталитет, което е и една от причините да работи по новия си филм извън граница.

Станете почитател на Класа