Милен Цветков загина в жестока катастрофа навръх Великден

Популярният телевизионен водещ Милен Цветков загина в катастрофа в София. Това съобщава "Нова телевизия", за която журналистът работи дълги години. Тежкият инцидент е станал край столичен мол при сблъсък между два автомобила.

 

 

Журналистът е издъхнал на път за болницата, съобщава NOVA. Бил е с много тежки травми от силния удар, който свидетели описват като бомба. Цветков чакал на червен светофар, когато другата кола се забила в задната част на автомобила му.

 

 

„Бях на светофара в насрещното и видях всичко. Цветков беше спрял с колата си на червен светофар, а един джип се вряза в него. Влетя с над 100 километра отзад", разказва очевидецът.

„Извадихме Цветков от колата, глътна си езика, но му помогнахме. Опитвахме се да го държим в съзнание докато дойде линейката. В нея обаче... Потресен съм", добавя той.

 

 

По думите му не е имало никакъв спирачен път от страна на джипа, ударил колата на известния журналист.

„На водача на джипа му нямаше нищо. Беше  на около 20 години. При него имаше още едно момче на предната седалка, но то избяга, допълва очевидеца.

По непотвърдена информация, името на водача на джипа, е Кристиан Николов - син на изпълнителния директор на Винпром "Карнобат" - Десислава Николова.

 

Станете почитател на Класа