Най-четени статии:

от нета

Красавица заряза майка си

Шесткратната световна шампионка по плуване Юлия Ефимова е зарязала майка си с минимални приходи и е избягала да живее в САЩ. Това стана ясно от изявление на Татяна Ефимова, която в момента живее в стара къща във Волгодонск. 58-годишната жена признава, че през 2017 г. известната й дъщеря е спряла да общува с нея.

„Сега с живея с моя приятел и се издържам с пенсия от 8500 рубли (малко повече от 200 лева). Имам четири кучета, осем котки и гледам плодове и зеленчуци в градината си. Преди Юлия ми купуваше различни скъпи неща и битова техника. След това обаче престана да общува с мен. През 2017 г. замина да живее в Америка и въобще нямам контакт с нея“, призна Татяна.

 

Тя разкрива, че е правила безрезултатни опити да се свърже с дъщеря си. Единствено периодично получава пари от бившия си мъж Андрей, който й носи пари периодически. Освен това той е собственик на дома, в който Татяна Ефимова живее в момента.

Юлия Ефимова има два сребърни и един бронзов олимпийски медали в плуването, където се състезава в стил бруст. От световни първенства има шест златни, седем сребърни и четири бронзови отличия. На европейските шампионати е спечелила седем златни и три сребърни медали.

 

 

 

 

Станете почитател на Класа