Детска си сватба преди 16 г.

Социалните мрежи неведнъж са помагали на хората да откриват приятели, с които не са се виждали от години, а понякога и от десетилетия. Поредното доказателство за това е младеж от Великобритания, който успя да намери "невестата" си, която не е виждал от цели 16 години. Преди няколко седмици студентът от юридическия факултет в Хай Уикъмб Джак Калоу публикувал в профила си в Туитър архивни снимки от детска театрална „сватба", на която той бил в ролята на младоженеца. Кадърът е от 2004 г., когато Джак бил на 4 години.

 

Преглед на изображението в Twitter

 

За съжаление, от тогава той не се е виждал с невръстната младоженка. „Ожених се в детската градина и не съм виждал жена си 16 години. Нищо чудно, че имам проблеми с връзките", пише Jxck_C.

 

 

Очаквано, постът на Джак се превърна в истински вирус. За много кратко време публикацията му събра над 350 000 лайка и стотици трогателни коментара. „Струва ми се, че това е най-милото нещо, което съм виждала някога", отбелязва zulx_0.

 

 

Някои от интернет потребителите отбелязват, че не е лошо момичето от старите снимки да бъде открито, за да могат всички да видят как изглежда към днешна дата. Публикацията е репостната от над 40 000 души и... Чудо. Младата булка от снимката се намерила. Тя също споделила мили снимки от събитието, само че от своя албум.„Всичко започна, когато бяхме млади, а ти беше мой", пише renajutla. Сега интернет потребителите мечтаят младоженците да се съберат отново и да направят още една сватба, този път истинска, пишет BuzzFeed.

Станете почитател на Класа