Секс с джуджета...

Невероятни легенди се носят за испанския курорт с най-скандална репутация. Говори се, че на Ибиса се правят шокиращи оргии, партита, обилно поляти с алкохол и дрога, вечерите са диви и безпаметни, а сутрините са време за най-безумни неловки ситуации.

 

Дори по телевизията вървят сериали, показващи един свят на безкрайни секс купони, разврат, упадък и много, много наркотици.

Колко от всичко това всъщност е истина?

Според редовните посетители на курорта, шумните партита, продължаващи цяла нощ, еротичните шоута и шмъркането на кокаин били редовна практика преди десетилетия. Най-разпасано било положението през 90-те години. Някои с носталгия ги наричат „славните дни“.

 

 

Саманта Брик, която е продуцент на популярния документален филм “Ibiza Uncovered”, е един от хората, виждали всичко. В своя публикация за „Сън“ тя си спомня десетките купонджии „със зеници, широки като чинии заради екстазито“. Никой не се притеснявал, че могат да го вханат с наркотици. Тя е виждала с очите си купуване и продаване на дрога.

Един от безпогрешните начини да познаете хората, които са шмъркали кокаин, е като гивидите да танцуват неуморно докато от носа им тече кръв. На Самата ѝ било много трудно да се движи с надрусаните туристи докато снимала филма на различни места.

 

 

Самата тя изпила безброй водки и енергийни напитки, за да остане будна на партита, които наистина продължавали цяла нощ. Усилието да остане будна напълно си заслужавало, тъй като Саманта станала свидетел на няколко шокиращи сцени в различни клубове.

Най-скандалните ѝ вечери са в клуб Manumission, чието име се превежда като „освобождаване от робство“. В търсене на абсолютната свобода, хиляди куонджии посещавали шоутата всяка вечер. Те се впускали да сбъднат фантазиите си, а мнозина се събличали и се сближавали интимно с други клиенти.

 

 

През цялата година на сцената гастролирали различни еротични изпълнители – от огнегълтачи до голи акробати и най-големите диджей в бранша. Според Саманта секс шоутата били най-шокиращи.

Създателката на филми станала свидетел на БДСМ ритуали и сексуални действия, извършвани от джуджета. „Момичета, приковани с вериги за легла, извършващи сексуални действия с джуджета. Всичко това се случва“, разкрива тя със смущение.

 

 

Освен това не само еротичните изпълнители забавлявали гостите. Собствениците на клуба Майк и Клеър също излизали на сцената.

„Всички ме питат – наистина ли собствениците Мак МакКей и съпругата му Клеър са правили секс на сцената. Да, наистина. Една седмица да, друга не, пред 10 000 посетители“, твърди тя.

 

 

Шон Райдър, приятел на Клеър и Майк, си спомня за подобни сцени в автобиографията си. Вокалистът на групата Happy Mondays трябвало да пее в клуба една вечер и си спомня за сексуалната атмосфера вътре. „Гвоздеят на вечерта, пълна с какви ли не изпълнения, беше, когато Майк правеше секс с приятелката си Клеър на сцената пред хиляди хора“, посочва той.

 

 

В наши дни в легендарния клуб вече не могат да се видят такива сцени на тотален разгул. Той доста се е „изчистил“ в последните години. Организаторът на събития Анди заяви преди време пред „Гардиън“: „Някои от нещата, които правехме, ни правеха негодни за спонсориране. Беше яко.“

Той посочва още, че в последните години се е фокусирал повече върху „фирмените ценности“. Manumission беше мото на компанията. Името му означава „свобода от робството“. Не бих стигнал чак до там да кажа, че вярваме в свободата от робството. Със сигурност вярваме в свободата“, заяви той тогава.

 

 

 

 

Станете почитател на Класа