Едва не убиха дъщерята на Дарина Павлова

Хилядите последователи на Дарина Павлова в социалната мрежата са буквално потресени от това, което се случва с дъщерята на бизнесдамата.

 

Красивата Паола Павлова, която е дъщеря на покойния бос на "Мултигруп" Илия Павлов, едва не загуби живота си заради покъртителни системни действия на медицински сестри.

В профила си във фейсбук младата брюнетка споделя с много болка за преживения ужас и здравословните си проблеми, а това, през което е преминало младото момиче, което страда от рядката болест ендометриоза, ужаси всички.

 

https://zdrave.to/media/source/202007/1593668450_640_1592240026.jpeg

 

Още в пубертета се появяват първите симптоми на заболяването, Паола започнала да изпитва странно неразположение, остри спазми в корема и прилошаване. Години наред припадала пред очите на майка си, докато лекарите установят какво й има.

"Това е портрет на болката. Белезите ми. Ето какво не виждате: Времето, когато ми слагаха инжекции в очите. Времето, когато ми отстраниха сливиците, защото бяха постоянно инфектирани. Аз съм алергична към почти всичко (включително амоксицилин и пеницилин), така че не мога да се преборя с никоя инфекция.

Когато ги отстраниха, лекарите откриха частици от зъбите ми в сливиците. Времето, в което почти умрях в моето училище интернат от споменатата алергия. Тази история е твърде дълга и заслужава своя собствена публикация един ден. Времето, когато същите тези медицински сестри, които почти ме убиха, ме държаха, докато ритах и ​​крещях от болка, молейки ги да ме заведат на спешна помощ.

 

https://zdrave.to/media/source/202007/1593668889_21151650_10210052400657886_2634213519209446460_n.jpg

 

Времената, когато премахваха полипи от вътрешността на матката ми, докато бях будна. Винаги казват, че няма да боли. Винаги боли. 12-седмичните инвазивни и сериозно неудобни процедури след операция. Реката на безкрайните сълзи, защото операцията "не даде резултат". Новите болки (след операция), които никога не съм познавала досега.

В момента, в който тялото ми отхвърли вътрешноматочното устройство и започнах да кървя по целия етаж на китайското посолство. Настроението се променя от всички лекарства (хормонални и обезболяващи). Запекът. Болката в рамото, диафрагмата и гърдите, която идва месечно, като ужасен близнак за мен. Гаденето. Болезненото ходене до тоалетна и пукане (да, почти всеки път). Тревогата, която изпитвам за следващия път, когато болката ще удари, още преди това да е приключило.

 

https://zdrave.to/media/source/202007/1593668450_semeystvo_pavlovi_cropped.jpg

 

Безбройните часове по телефона с лекари и застраховки. Самоубийствените мисли, когато болката стане толкова лоша, че всичко, което искам в този момент, е да умра", пише Паола в мрежата и не прикрива нито детайл от преживения ужас

Станете почитател на Класа