От 200 години всички търсят 2 котки на тази РИСУНКА. Ще ги откриете ли за 60 секунди?

В мрежата можете да намерите куп шеговити задачки, които позволяват не само да се позабавлявате, но и да проверявате паметта, концентрацията и наблюдателността си.

 

Попаднахме на една такава, с която ви предлагаме да разберете дали ще успеете да откриете двете котки на снимката в рамките на минута.

"Вече 200 години хората търсят две котки на тази рисунка", пише авторът на поста.

И така, картинката е пред вас. Вгледайте се внимателно. Освен мъжа, жената и малкото момиченце, на нея има цели две котки. Ще успеете ли да ги откриете за 60 секунди? 

 

 

Първата котка се намира много лесно. Тя е се е настанила много удобно под краката на главата на семейството, който си чете вестника.

Къде обаче се е скрила втората?

 

 

Авторите на рисунката са решили да усложнят задачата, придавайки на дръжките на креслото извита форма, наподобяваща котешка опашка. Мнозина започват да търсят животното именно тук, губейки ценни секунди.

Защото котката изобщо не е там. И дори не си играе с малкото момиченце. 

Ако се вгледате още по-внимателно, ще забележите, че белоснежната красавица се е изтегнала в скута на дамата. Оказва се, че гънките на полата й са очертанията на тялото на второто животно.

 

 

Този прост тест ще ви помогне да разберете колко сте внимателни и можете ли  да се съсредоточите върху поставената задача и да дадете правилен отговор в рамките на поставеното време.

Станете почитател на Класа