Азис втрещи от болницата

Поп фолк идолът Азис този път направо втрещи с решението си как да влезе най-бързо и сигурно във форма, без дори да си мърда пръста. Потвърждението дава самият той в прелюбопитно видео в социалната мрежа.

 

Изпълнителят, който винаги е шокирал обществеността с визията си, този път предизвика истинско цунами в реакцията на феновете си с това, което показа. Но не, не това, че се прави на пластичен хирург предизвика всеобщо изумление...

 

 

"Оформяне и уголемяване на бицепс със специален материал на основата на гел от хиалуронова киселина. Само след 30 минути интервенция спестяваш години блъскане и труд в залата. В никакъв случай не искам да омаловажавам резултатите от фитнеса, напротив.

Тренировките са адски важни и полезни, но при мен ръцете бяха най-слабото звено и каквото и да правех не растяха.Тук се намеси моят месия - Др. Николай Георгиев. Този художник на медицината, за пореден път доказва, че е пръв сред всички! Вече не остана май нещо да не ми е оперирал", пише Азис в Инстаграм профила си и показва нагледно как се ваят бицепси, докато си лежиш.

Станете почитател на Класа