Залози и разплащания с електронни портфейли - какви са предимствата?

Светът на онлайн залозите се стреми да предостави най-модерните и бързи възможни техники за забавление, както и за изплащане на печалби. Удоволствието от бърз контрол на сметката, както и на поставянето на залози със сигурност впечатлява със скорост, която би изпреварила дори банковата система, но дори това не позволява на букмейкърите да бъдат доволни от предлаганата услуга. Много често именно разминаванията между банковите институции забавят различните транзакции, присъстват интересни такси за обслужване и точно това мотивира всяка една институция да намери по-доброто възможно решение.

 

15

 

В последните няколко години започнахме да забелязваме присъствието на така наречените електронни портфейли, чиято основна единица е най-често дигиталната такава под формата на различни крипто валути. Често можем да забележим, че най-използваните методи за разплащане са обвързани с банков път, депозиране на сума през различни терминали и центрове, но докато електронният портфейл дава пълната свобода, останалите предложения, макар и традиционни, изискват малко повече усилия и време за един играч. Точно по тези параметри се оказва, че новият метод за разплащане и контрол на финансите може да се превърне в предпочитано средство, заобикаляйки различни наложени правила. Букмейкърите все по-често се насочват към този вид технология и са готови да направят инвестицията за преобразуване на своята система по няколко причини:

 

1. Анонимност

 

Докато всеки потребител трябва да разполага с банкова сметка на свое име и да е обвързан постоянно с финансовите системи, електронните портфейли не изискват такива подробности. Това означава, че всеки играч, който печели по-сериозен джакпот, може бъде спокоен, че няма да бъде преследван от най-различни доброжелатели.

 

2. Скорост на транзакции

 

Докато един играч трябва да изчака банковите служители да оторизират една транзакция, което през уикенда може спокойно да отнеме повече от два дена, поради простата причина, че обслужващият персонал почива, при електронните портфейли всичко се случва моментално. Една от причините е, че се пропускат средните звена, които да оторизират, а другата е, че няма да получат определен процент от превежданата сума. Редица букмейкъри се стремят да повишават значително скоростта на обслужване и можем да открием интересни плюсове и минуси на Winbet и по-конкретно в системата за обслужване на клиенти и разплащателни сметки. Не трябва да забравяме, че букмейкърите винаги разполагат с добре подготвен професионален екип за 24-часова помощ, ако клиентът не успее да се ориентира в системата, което рядко се случва.

 

3. Висок лимит на тегления

 

От една страна, лимитът на тегленията се поставя за сигурност и гаранция, че средствата няма да напуснат толкова бързо сметката. От друга страна не трябва да забравяме, че електронните портфейли разполагат с една от най-високите степени на сигурност, които до този момент могат да гарантират защита от всякакви опити за пробив на системата. Шансовете някой да изгуби своите средства са изключително минимални и ако липсва парола, средствата в портфейла продължават да стоят непокътнати и най-често да повишават своята покупателна стойност. И във всеки един момент можете да разполагате с пълната сума, което автоматично дава пълна свобода на потребителя.

 

4. Макар и да е електронен, този портфейл може да бъде поставен на носител

 

Точно както подсказва заглавието, никой не изисква портфейла да бъде постоянно в интернет пространството. Все повече компании предлагат прехвърлянето на какъвто и да било дисков носител, USB памет и други подобни, като отново се добавят най-различни защити и кодове за достъп. Следователно ако един човек не иска да присъства в системата, той може спокойно да свали съдържанието и валутата си и да я активира, когато намери и прецени за добре.

 

5. Разплащанията с крипто валути

 

От една страна не трябва да забравяме, че това е единица, която постоянно повишава своята стойност и именно букмейкъри, които приемат подобна валута дават значително повече на своите играчи. Дори и стойността в момента да е адекватна на паричната, след няколко седмици можем да забележим процентно повишение, защото това най-често са суми, които значително променят своята стойност и най-често вървят към по-висока такава.

Станете почитател на Класа