Обрат за Сашо Кадиев

Драматичните обрати в личния живот на Александър Кадиев са един след друг, само че този път, за негова радост, са с положителен знак, въпреки че всички очакваха да плаща повече от солено за безумното си поведение.

 

Майката на детето му Таня Тончева бе изтрила всички общи снимки, след като стана ясно, че синът на Катето Евро се е увлякъл по друга жена и дори вече има отношения с нея от известно време. 

 

https://zdrave.to/media/source/202008/1597482127_1594622701_drama_sled_semeen_skandal_sasho_kadiev_zajivia_s_liubovnicata_v_manastirski_livadi_1.jpeg

 

В крайна сметка, след като и актрисата публично показа, че единствената жена, на която би дала обичта си, е снаха й, на Кадиев не му остана друга възможност, освен да си посипе главата с пепел и да се осъзнае.

"Има такава красавица за жена, а е толкова прост да гледа чужди", гласи само един от коментарите във виртуалното пространство по негов адрес. Явно хубавата Таня обаче, все пак е решила да направи компромис и да прости забежката на мъжа си, защото в момента двамата са заедно на море заедно с малкото си момиченце Катерина.

 

https://zdrave.to/media/source/202008/1597482094_20200814_131033.jpg

 

Наскоро актьорът пусна снимка с дъщеря си в профила си в инстаграм, под която написа: "Русалчето ми". Тримата релаксират в къмпинг "Градина", където Кати обича да стои във водата заедно с баща си, а Таня да запечатва милите моменти.

Станете почитател на Класа