Страшна прокоба тегне

Войната между САЩ и някогашния СССР сякаш няма край. Дори и след разпада на Съюз на съветските социалистически републики борбата между двете страни кипи на много фронтове.

 

Може да звучи нелепо, но заради снимки на момичета от СССр и САЩ мъж си навлече куп неприятности и страшни клетви и прокоби го застигнаха.

Потребителят на Twitter Джордж Костанца публикува фото колаж на американски и съветски момичета от петдесетте години. Той подчерта колко се различават момичетата по външен вид.

 

 

„От детството ни учеха, че сме най-щастливите хора на света, защото сме родени и живеем в най-добрата държава – СССР! И мнозина все още мислят така“, споделя Костанца и допълва“ Вижте, доказателство за това е красотата на съветските момичета през тази на американските“.

Заради тези му думи страшна прокоба го налегна.

Написаното от мъжа буквално подпали мрежата и останалите потребители започнаха да сипят ку ругатни и заплахи по негов адрес.

Някои от интернет потребителите защитиха изстрадалия вид на съветските момичета и заявиха, че тези снимки изобщо не могат да се сравняват помежду си. Различните сезони и дейностите на момичетата не позволяват правилно сравнение.

„Нелепо е да се сравняват студентки на трудов лагер насред зимата в СССР и американски ученички през лятната им ваканция, които релаксират в южните щати. Рускините са по-добри от американските жени във всяко отношение“; „Някои са на практика, други са на почивка. Необходимо е да изберете сравними снимки“ и т.н.

Освен това мнозина си спомниха, че през 50-те години животът в СССР и САЩ е протичал в напълно различни аспекти. Някои дори предположиха, че рускините от снимката са „наказани“ в трудов лагер, а американките всъщност позират за картичка или реклама.

 

Други обаче отправиха сериозни заплахи към мъжа, публикувал снимките и дори го прокълнаха: „Да гориш в Ада! Как може да сравняваш двете снимки. Това са две различни вселени“; „Проклет да си! Да живееш цял живот в кошмар, какъвто са живели хората в СССР“; „Изчадие! Луд ли си изобщо да правиш съпоставка помежду им! Извратен мозък – да те вземат дяволите“ и т.н.
Ю
Вие какво мислите – кои момичета са по-хубави – американките или рускините от снимките? Или както казват хората – по-хубаво от нашето си няма и българките са номер едно? Споделете с нас в коментарите.

Станете почитател на Класа