Иванка Тръмп шокира всички

Иванка Тръмп, освен дъщеря на американския президент Доналд Тръмп е и бизнесдама, фотомодел и писателка. В момента блондинката е и ръководител на предизборната кампания на своя родител.

Без да преувеличаваме, ще споделим, че тя е дясната му ръка, а той й има безрезервно доверие, явно според правилото, че кръвта вода не става.

Иванка неуморно работи на "фронта" на предизборната кампания на баща си, като това включва множество пътувания и социални контакти. Една от последните спирки на политическото й турне бе щатът Аризона. Визията й там обаче слиса всички, а снимка от посещението й обиколи мрежата.

Причината е, че красавицата сякаш е одрала кожата на куклата Барби. Не преувеличаваме въобще. Някои си позволиха дори да кажат, че любимата играчка на децата е възкръснала и седи пред тях от плът и кръв. 

Ето как би изглеждала Барби, възродена в началото на 21 век.

 


Въпреки това, кокетната снежнобяла блуза, с пола-молив, закачливи къдрички, ръкави-фенери и дълбоко деколте на гърба, освен всичко друго имат и символично значение.

 


За централата на Тръмп във Финикс, съставена от доброволци от Латинска Америка, Иванка заложи на най-успешната американска колумбийска марка - Йохана Ортис.

 

Случаят, когато зад невинна кройка, се крие проверена държавна стъпка, а женската й роля се превръща в инструмент за съблазняване и политическа борба. Дали това ще помогне.

Станете почитател на Класа