Най-четени статии:

от нета

Едрогърда певица укроти сваляч

Женкар номер едно в шампиона на Сърбия Цървена звезда - Марко Гобелич, вече е примерно момче и дори мисли за семейство. Футболистът беше укротен от сексапилната Катарина Груич. И тя като своя любим е популярно лице в западната ни съседка. Кача е познато име от поп-фолк сцената и за никого не е тайна, че по тялото си има солидно количество силикон, както и 16 татуировки.

Любовта между Марко и Катарина е свежа, двамата са заедно от едва четири месеца, макар да се познават от години. Виждали се често, защото певицата била редовен изпълнител на купоните на играчите от Звезда, пише "Монитор", цитирайки сръбските издания. "Наскоро обаче откриха, че имат много общи неща, че им е хубаво заедно", издават техни познати.

 

Двамата са връстници, на по 28 години са и досега сменяха партньорите си като носни кърпички. "Да, излиза, че съм фаталната жена. Не мога да задържа мъж до себе си дълго, макар да се старая много. Но има мъже, които търсят известни жени с пари и са с тях само заради това. И аз имах такъв до себе си", каза в интервю в края на 2019-а година чернокосата Кача. Някъде по това време Марко призна, че още му е рано за семейство и не е срещнал подходящата жена, макар през леглото му да са минали много момичета.

"Не можем да го познаем. На ден сменяше по няколко, а сега се обърна на 180 градуса", разкриват приятели на Гобелич. Те дори издадоха, че вече няколко седмици той обикаля бижутерийните магазини в Белград, за да намери най-красивия годежен пръстен. Родителите му обаче се обявили против, въпреки че харесали много певицата. Според тях още е прекалено рано за годеж и сватба, тъй като връзката им не е минала през изпитания.

 

 

 

 

 

 

 

Станете почитател на Класа