Как да различите любовница

Малцина знаят, че всъщност е много лесно да различите една любовница от съпруга. Достатъчно е просто да се обърнат внимание на няколко детайла.

 

Вече ви показахме измършавелите моделки, които приличат на ходещи скелети, а с вида си скандализираха Парижката седмица на модата. Разказахме ви и за новия хит в мрежата – снимки на разкрачени мадами заляха интернет пространството.

 

Всъщност много жени трябва да се научат да изглеждат именно като любовници. Струва си да разберете на какви детайли е добре да се обърне внимание и как се различава една любовница от омъжената жена.

 

Любовницата използва много скъпи парфюми

 

 

 

Жените най-често използва най-скъпите си парфюми за специални случаи. Любовницата обаче хич не пести от него, тя е наясно, че това всъщност я прави много по-привлекателна за мъжете. Някои женени дами пък пренебрегват скъпите аромати в ежедневието.

 

Бельото на любовницата винаги е горещо

 

 

 

Съпругите не смятат за особено важно ежедневно да изкушават мъжете с бельото си. Женените дами са прекалено заети с ежедневните си проблеми, грижата за децата, дома, а и винаги трябва да има нещо сготвено.,

Любовницата обаче е наясно, че едно красиво и сексапилно бельо най-малкото кара жената да се чувства много по-уверена и привлекателна. Именно затова дантелата и сатенът са част от бельото й.

В гардероба на любовницата има повече дрехи на скъпи дизайнери и от скъпи материи

 

 

 

На нея не й е нужно да се грижи за семейство и деца, именно затова за нея е по-важно как изглежда естетически, вместо кое е по-удобно и практично. Кадифените рокли, кашмирените пуловери и копринените блузи са част от облеклото й.

 

 

При женените дами нещата стоят по доста по-различен начин. При тях на първо място стои това дрехите им да са удобни. Вкъщи те гледат да сложат нещо приятно, което да не ги стяга и понякога се запускат прекалено, а това не е привлекателна гледка за мъжете им.

Станете почитател на Класа