"Вечно млада" на 58-г

"Вечно млада" жителка на британската столица Лондон, която има 26-годишна дъщеря, разкри малките си тайни за младежки вид и стройна фигура, пише Daily Mail.

 

58-годишната бизнес дама Ализа Редж споделя как поддържа тялото си стегнато и без грам целулит.

"Всеки ден в продължение на две минути си взимам леденостуден душ, за да ускоря кръвообращението и да направя кожата си по-еластична. След това масажирам тялото си с четка, за да подобря още повече кръвообращението и да ексфолирам мъртвата кожа", казва тя.

След душа нанася лосион с какаово масло, смесен с био масло и овлажняващ крем за тен. 

 

 

Редж добавя, че два пъти месечно е посещавала салон за красота, за да си направи Shellac маникюр, но по време на изолацията заради коронавируса се е наложило да се грижи сама за ръцете си.

По думите й, след домашните процедури ноктите й са станали доста по-здрави. "Овлажнявам кожичките и ръцете си с мароканско арганово масло", добавя британката.

 

https://jenata.blitz.bg/media/thumbs/202007/950/1594102714_sistemen_bufer_6.jpg?_=1604760613

 

На всеки девет месеца тя си инжектира филъри и малки дози ботокс. Освен това използва първокласни козметични продукти, с които бори признаците на стареене.

"Използвам четка за почистване на лице. Два пъти дневно използвам серум за лице и интензивен крем против стареене", споделя тя.

За да поддържа фигурата си стройна, Редж се занимава със спорт. Преди въвеждането на карантината е ходела на фитнес 4-5 пъти седмично.

 

"Обичам да тренирам с тежести за укрепване на мускулите и костите. По време на карантина бягах, но все още ми липсва фитнес залата заради социализацията", признава британката.

Станете почитател на Класа