×

Message

Error while downloading file File not found on server

Прокоба: Втори тотомилионер умря за две седмици

Лоши новини в петък, 13-и! Най-известният тотомилионер в България – перничанинът Росен Русимов – Джуджето е починал, съобщи ZaPernik.com.

 

Той се е споминал в дома си до Природо-математическата гимназия в центъра на Перник. Все още не се знае дали коронавирусът е причина за смъртта му.

Пернишкият късметлия спечели колосалната сума от 4 736 303 лв. на 19 ноември 2012 г. Той позна шестте числа от второ теглене на играта „6 от 49”, при това с готов попълнен фиш.

Заедно с още един щастливец от Бобошево, Росен си подели космическия джакпот от 9,5 млн. лева.

Русимов вложи солидни средства в различни свои начинания и продължи да развива бизнеса си. Половината от сумата обаче беше запорирана от НАП заради задължения към държавата.

Скоростно забогателият Росен Русимов обаче прахоса печалбата си почти изцяло за нула време. За броени месеци от милионер той отново се е превърна в бедняк.

Напук на поговорката, че птичката на късмета каца само веднъж в живота, шест месеца след големия удар Русимов отново спечели от тотото, удряйки 15 четворки и 80 тройки с комбинация.

Припомняме, че в началото на ноември друг тотомилионер почина в реанимацията на благоевградската болница. Румен Пеовски от с. Покровник се нагълта със селскостопанска отрова БИ-58, за да сложи край на живота си. Така и не стана ясно какво е накарало 59-годишния мъж да посегне на живота си, но според негови познати в селото в последните месеци той изпаднал в депресия. Съседи коментираха, че се събрал с лоши приятели и злоупотребявал с алкохола. Веднага след като спечели джакпота от 1 663 872 лева април 2017 г., той бе настанен за 3 месеца в психиатрия. След пиянски запой налетял на съсед с моторна резачка и нападнал майка си с нож.

Станете почитател на Класа