Нещо страшно става с Юксел Кадриев

Юксел Кадриев изправи на нокти колегите си с това, което му се случва напоследък, заради което й не го виждаме на екран вече близо три седмици.

 

Водещият на новинарската емисия в bTV май е поредната ни популярна личност, пипнала коронавирус, твърдят негови колеги от телевизията. Заради това и бившата му съпруга Бонка Георгиева-Ласло прибра при себе си в Сърбия 19-годишната им дъщеря Габриела, която в момента е първокурсничка по "Маркетинг" в НБУ.

https://zdrave.to/media/source/202011/1606113968_1605337003_411.jpg

 

Още в началото на ноември 47-годишният Кадриев се появил в нюзрума с кашлица и хрема, но тогава здравословните му проблеми били запазени в тайна от страх да не би бъдещите гости на медията да откажат да престъпят прага й, за да не се заразят.

Както наскоро ви информирахме, от година и половина Юксел Кадриев върти тайна любов с 35-годишна гъркиня, заради която и често пътува до Солуну, където тя живее, за да прекарват заедно почивните дни. Най-вероятно при някое от тези пътувания новинарят е лепнал заразата. Но е възможно да се е заразил и в телевизията, където през октомври имаше доста болни негови колеги, пише "Уикенд".

Припомняме, че Юксел Кадриев е поредният журналист, заразен с коронавирус. В началото на ноември и водещият на "120 минути" Светослав Иванов съобщи, че е болен. Преди няколко седмици и журналистът от БНТ Георги Любенов обяви, че е пипнал вируса, макар да е бил без симптоми. С инфекция се оказа и Мариян Станков - Мон Дьо от Нова телевизия, който притеснен за здравето си дори се разплака в ефир. Под карантина заради контакт с болен се оказа водещата на "Преди обед" Деси Стоянова.

Станете почитател на Класа