Пророчество на Бил Гейтс от 2015

Прави впечатление, че основателят на "Майкрософт" Бил Гейтс е извънредно активен в социалните мрежи и информационните канали от началато на пандемията покрай новия коронавирус.

 

 

Всъщност американският милиардер още преди пет години озадачи голяма част от световното население, когато в една от доста по-редките си изяви тогава предупреди, че "в скоро време на човечеството му предстои сблъсък с много опасен вирус, който ще бъде дори по-смъртоносен от еболата". По думите на Гейтс през пролетта на 2015 г. "вирусът ще зарази изключително голям процент от световното население и никой народ няма да бъде достатъчно подготвен, за да го предотврати".

 

Появи се пророчество на Бил Гейтс от 2015 г: Чака ни вирус, много по-смъртоносен от еболата - 0

 

Сега, след като от американската компания "Пфайзер" тържествено обявиха, че тяхната ваксина е с 90% ефикасност срещу COVID-19, милиардерът също се изказа по темата в интервю за CNBC. Ако всичко се развие по план, ваксината на "Пфайзер" ще бъде първата ваксина, която ще получи необходимото лицензиране да се прилага, посочи Гейтс. Случайно или не, именно "Пфайзер" е една от фармацевтичните компании, в които основателят на "Майкрософт" има вложени акции.

Станете почитател на Класа