Андреа стана за смях

Андреа стана за смях
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    04.04.2021
  • Сподели:

Андреа е известна с това, че е царица на фотошопа и че нейните снимки нямат нищо общо с образа й на живо. Много често са я хващали "в крачка" с нескопосана обработка, но никога досега не е коментирала темата.

 

В Инстаграм един от последователите се осмели да й зададе този въпрос, а отговорът й изненада всички. Този път тя не подмина въпросите, които не й изнасят, а отговори, макар и с половин уста. 

 

"Не, никога", беше краткият отговор на Андреа на въпроса дали е ползвала фотошоп за снимките си. Тази нейна реакция и откровена лъжа бе посрещната със смях от всички, които са я виждали на живо и знаят как изглежда. Освен русата коса, няма други допирни точки. 

 

 

 

Покрай проблемите с Кубрат Пулев, Андреа е отключила хормонално заболяване, което доведе до рязкото качване на килограми и системните подигравки от колежки, фенове и дори роднини. Напоследък певицата се е взела в ръце и е успяла да смъкне цели 10 килограма и то само за месец. 

 

Нейни приятелки издадоха пред наш репортер, че тя все още тъгува за Кобрата, но е решила да вземе живота си в ръце и да не пропилява шансовете си за щастие и прогрес. В момента изпълнителката работи по нова песен и има желание да се завърне с пълна сила в музикалния бизнес

Станете почитател на Класа