Тя му отмъсти брутално

Тя му отмъсти брутално
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    29.07.2021
  • Сподели:

Жителка на Вашингтон придоби популярност в платформата TikTok, след като засне отмъщението към любовника си, който й е изневерявал. 

 

Ашли Ван Певенадж каза, че е хванала бившия си партньор в измяна и е решила да му даде урок. Тя влязла в апартамента му и с чук избила буквите FU на стената (жаргонно съкращение на английската фраза fuck you). Отдолу тя нарисувала със спрей сърце и написала: „Бившата ти“.

 

Само за ден видеото е събрало повече от десет милиона гледания и десетки хиляди коментари. Абонатите предупредиха момичето, че е извършила престъпление и бившият й може да отиде в полицията. „Той със сигурност ще използва това видео в съда“, „Това е незаконно влизане в частна собственост и вандализъм“, обясниха те.

Американката  може да получи до 90 дни затвор и глоба от хиляда долара, ако жертвата я съди и се докаже, че момичето е влязло незаконно в дома.

 

По-рано жителка на Лондон, Великобритания, коварно отмъсти на бившия си партньор с помощта на интелигентен говорител Алекса и се обърна към съда. 45-годишната Филипа Коплстън-Уорън проникна в смарт устройството в апартамента на бившия си и каза на новия си партньор да си събере багажа и да се изнесе.

Станете почитател на Класа