Хотел на ужасите

Хотел на ужасите
  • Публикация: 
  • Дата:  
    29.07.2021
  • Сподели:

Туристите, поставени в изолация в карантинните хотели, масово се оплакват от системен тормоз, пише "Би Би Си" . Изданието съобщава за 16 жалби, получени от различни гости, които са били поставени в изолация в хотели във Великобритания.

 

Някои от момичетата се съгласиха да говорят повече за неприятни ситуации.

И така, една от тях съобщи, че служителят на хотела упорито чука на вратата на стаята й и иска да влезе, но когато туристката не отваря, той я предупреждава, че ще дойде по-късно. Тогава изплашената гостенка на хотела се барикадира. Тя е живяла в страх да напусне стаята си през всичките 10 дни карантина.

 

Друга пътешественичка разказа, че пазачът правил "странни движения" в асансьора, сякаш я побутва. Момичето не придало никакво значение на това, но на следващия ден, когато същият служител я придружил отново, тя директно усетила ръката му между краката си. 

 

Жените също признаха, че пазачите ги поканили да гледат заедно филм в стаята им, опитали се да ги прегърнат, без да искат съгласие, написали им десетки съобщения в социалните мрежи и се интересували от техните сексуални предпочитания.

 

След разследване, Министерството на здравеопазването и хуманитарните служби на Обединеното кралство предложи хотелите да осигурят женски охранители на самотни туристки и ако такива условия не могат да бъдат осигурени, тогава двама охранители трябва да придружават едно момиче.

 

Предполага се, че в този случай мъжете ще контролират поведението си.

 

Станете почитател на Класа