Петя Буюклиева за скандала с Лили Иванова

Петя Буюклиева  за скандала с Лили Иванова
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    23.09.2021
  • Сподели:

Отзвукът след концерта на Лили Иванова в Античния театър в Пловдив продължава с пълна сила в социалните мрежи. И навярно примата на родната популярна музика не е изненадана от случващото се, защото отдавна добре познава родните нрави и манталитет. 

 

Неотдавна Георги Христов написа едно изречение за нея в личния си фейсбук профил, но далеч по-красноречив и интересен е коментара на Петя Буюклиева, която наскоро грабна първа награда на Международния фестивал за поп и рок музика "София" 2021 в зала 1 на НДК.

 

"Това са икони, които не можеш да ги покриваш с пластове тиня. Не можеш да изцапаш една икона! Ти можеш да изцапаш себе си с тинята, която хвърляш по една личност, която е легенда за България, възпитавала поколения наред в естетика, споделя пред нас голямата певица. И продължава така:

 

https://zdrave.to/media/source/202109/1632259349_1632003922_thumb_768x0_1www_bta_bg.jpg

 

Лили Иванова и до момента е любимка на цял един народ и залите на нейните концерти за препълнени. Затова мисля, че не е красиво да хвърляш кал, защото тази кал, като бумеранг, се връща към теб след това и към твоето име.

 

Лили Иванова трябва да бъде аплодирана, дори и само да излезе и да се представи на сцената, без да пее – да каже: Здравейте, фенове, обичам ви! Защото вече е на това ниво.

 

Когато бях в Куба, на сцената излезе една много възрастна жена, обаче нагласена, направена, една слабичка, бонбон. Супер звезда за кубинците! Публиката беше на крака – и тя нямаше нужда да пее, те плачеха и викаха нейното име! Достатъчно е пяла, достатъчно е възпитавала този респект."/

Станете почитател на Класа