Помните ли болната от анорексия Пламена

Помните ли болната от анорексия Пламена
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    27.09.2021
  • Сподели:

Помните ли певицата Пламена Петрова, която изгря в "Мюзик айдъл", след което продължи да гради музикална кариера в поп музиката, а за кратко и в попфолк жанра? Звездата, която се разболя от анорексия и лекарите едва спасиха от коварното заболяване, вече се радва на ново начало. 

 

Блондинката е забравила за лошите моменти в живота си и гледа смело напред. Няма да повярвате как изглежда вече и какво възнамерява да прави оттук нататък. 

 

Пламена е избрана от Тurbo B за негова вокалистка.  Певицата е имала на разположение едва 4 дни, за да подготви 6 песни, с които да се изяви и е успяла да се справи.

 

 

 

На сцената на един от летните музикални фестивали по Черноморието ни рапърът Тurbo B от популярната през 90-те група SNAP избра за своя вокалистка българска певица.

 

Нейната звезда изгря във втория сезон на звездното риалити по bTV – „Music Idol“. Стартира кариерата си като поп певица, а след което направи завой към попфолка, а след това се завърна към любимата й поп музика. Категорична е, че не дели стиловете и се отнася с голямо уважение към всички.

 

 

Станете почитател на Класа