Любо Ганев: Оправях Луна в коридора

Любо Ганев: Оправях Луна в коридора
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    07.10.2021
  • Сподели:

Едва месец остава до президентските избори и настъпва времето да се забавляваме с компромати за основните участници в състезанието за "Дондуков". Относително скучните Радев, Герджиков и Панов оставяме на колегите-бухалки, за да се върнем към интимната история на истинската фаворитка за поста - певицата Луна и волейболиста Любо Ганев.

 

Ретро чалгаджийката, която се завърна в обществения фокус с неповторимото си участие във ВИП Брадър, завъртяла главата на исполина през далечната 2000 година, когато и двамата били във вихъра на известността. до днес се шушука, че от авантюрата пострадал Ганев, който се оплакал, че Луна му лепнала интимна болест.

 

Спортната легенда отрича да е имал нещо по-така с Луна, още по-малко пък да е пипнал зараза.

 

Източници от червения килим обаче са категорични, че макар двамата яростно да отричат да са мачкали чаршафите, навремето бая са се позабавлявали. Покрай креватните си истории с певачката настоящият бизнесмен се сдобил на времето с прякора Лунохода, а после дълго търпял подигравките на приятелите си, че е спал с Луна. „Абе, тя на младини си беше апетитна хапка! Няма нищо общо с това, което виждате сега! А в кревата е страшна мръсница!“, констатирал все пак Ганев.

 

 

 

Твърди се, че двамата с Луна са си легнали още на първата вечер от запознанството си. Това се случило през 2000-та година в един от нощните клубове на столицата, където певачката имала участие. Тогава тя била особено вървежна с хитовете си “Чики-чики” и “Бягайте крачета”. “Не ми се вярваше направо. По онова време жените не бяха толкова разкрепостени. Трябваше да мине месец, за да ти дадат целувка, а какво остава за другото. Тя направо ме разцепи като само след два часа беше готова. Оправихме се подобаващо, а и тя си беше готина. Млада, засукана, опитна”, спомня си Любо Ганев пред приятели, припомни преди години вестник “Уикенд”.

 

Брутални признания на Любо Ганев: "С Луна го правехме разгорещено на пода в  коридора, но после тя мръдна и изведнъж... | Bradva.BG

 

"Правихме го на плочките в коридора, къде ли не. Абе, готино си беше. Но само 3-4 месеца, защото после нещо полудя”, разкрива Ганев.

 

Не щеш ли, Луна си въобразила, че двамата са сериозна двойка и започнала да настоява с Любо да се вземат. Едва ли не да се женят и да стават съпрузи. Е, това вече сащисало волейболиста и той си подпалил подметките.

 

 

 

Между другото големият Любо днес става на 56. Да е честит, все така неудържим и да подбира повече!

Станете почитател на Класа