Нагла схема в "ултра ол инклузив" хотел в Турция

Нагла схема в "ултра ол инклузив" хотел в Турция
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    08.10.2021
  • Сподели:

Рускиня посети Турция и разказа как туристите се заблуждават от хотели, работещи по системата "ultra all inclusive". Тя сподели впечатленията си в личния си блог.

 

И така, пътешественичката прекара пет дни в петзвезден хотел в Анталия. На уебсайта на хотела се казва, че се намира на 300 метра от морето, а последният ремонт на стаята е извършен през 2018-2019 година.

 

При пристигането обаче се оказа, че голяма част от заявеното не отговаря на действителността - най-близкият плаж е на поне 900 метра. Освен това, според чувствата на автора, хотелът никога не е ремонтиран.

 

 

“Почти всичко в хотела изглежда много старо. Дори видях дупки в чаршафите, кърпите и униформите на сервитьори “, добави тя.

 

Блогърката също забеляза, че нивото на обслужване в ресторантите се различава от обещаното. Вместо сладкарница имаше „прашна витрина“ с „грозни десерти“, а сладоледът се сервираше по график.

 

В заключение рускинята даде на читателите си някои съвети как да не се поддават на триковете на хотелиерите. Тя препоръча да се търси актуална информация за хотелите в няколко източника едновременно, да се четат отзиви на интернет потребители и да се гледат отзивите на блогърите.

 

Станете почитател на Класа