Дънки с прорези на задните части

Дънки с прорези на задните части
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    09.10.2021
  • Сподели:

Прекалено откровеният дизайн на новите дънки на популярната марка Fashion Nova предизвика недоумение в интернет. Коментарите се появиха в профила на марката в Instagram.

 

Става въпрос за сини тесни дънки с прорези в областта на задните части. Артикулът се предлага и в черен цвят като струва 21 долара.

 

 

 

 

 

 

 

Моделка на Fashion Nova участва в рекламата на описания модел панталон, като позира с гръб към камерата в бежов топ и сандали.

 

Публикацията е събрала повече от 11 000 харесвания, но последователите на марката са разкритикували продукта на снимката в коментарите.

 

"Най-безсмислените панталони, правени някога", "Харесвам Fashion Nova, но тези дънки са ужасни", "Не разбирам жените, които искат да си купят това", "По дяволите, не и това", коментират потребителите.

 

Припомняме, че през юли 2020 г. дънките с прорези под задните части се превърнаха в лятна тенденция. Те се наричат Peekaboo pants. Много звезди като бившата най-млада милиардерка и сестра на Ким Кардашиян - Кайли Дженър, започнаха да ги носят.

Станете почитател на Класа