Арести след гнусна пиянска оргия и гавра в Петричко

Арести след гнусна пиянска оргия и гавра в Петричко
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    26.11.2021
  • Сподели:

Пуснаха в мрежата скандален клип с танцуваща гола кандидат-кметица от БСП

Собственик на заведение в петричкото село Кавракирово и негов приятел са задържани за разпространение на клип с порнографско съдържание в социалната мрежа.

 

Клипът е скандален и съдържа гнусни кадри с кандидат-кметица от БСП, която пияна се съблякла чисто гола и танцувала в селското заведение, съобщи Struma. com.

 

За кратко скандалният клип се въртял по групите в Югозапада, но била сезирана полицията и авторите му са задържани. Видеото е свалено от мрежата, тъй като има кадри, които са отвратителни, казват хора, които са го видели. Кандидат-кметицата е била подложена на унизителни гаври, които видеото е запечатало, вижда се как се съблича и не са спестени и най-малките подробности от голото и тяло.

 

Арести след гнусна пиянска оргия и гавра в Петричко

 

Главната героиня в него е известна на съселяните си, в Петрич и областта. Унизителното отношение към нея е тежко престъпление, независимо, че нравът и е добре познат на всички, а и мнозина е ясно, че тя има психични проблеми.

 

Тя бе кандидат за кмет на селото от БСП на миналите избори и излезе в битка срещу вечния си враг кмета на селото Александър Треновски, с когото воюва от години, пише още Struma.

Станете почитател на Класа