Олимпийска шампионка става баща

Олимпийска шампионка става баща
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    16.12.2021
  • Share:

Двукратната олимпийска шампионка по баскетбол Кендейс Паркър обяви радостната новина, че ще става баща, тъй като нейната съпруга Аня Петракова е бременна.

 

Звездата на Чикаго Скай от Женската НБА сподели радостната вест на профила си в социалните мрежи. Това стана в публикация по повод годишнината от сватбата ѝ с рускинята, а от снимките е видно, че Петракова е в напреднала бременност.

 

 

„Обичам те, обожавам те, ценя теб и всичко, което имаме. Мечтаехме да имаме собствено семейство. Удивително е, че вече очакваме нашето бебе“, написа 35-годишната спортистка.

Любопитното е, че самата Кендейс Паркър от 12 години е майка. През месец май 2009 г. тя роди дъщеря си Лейла от баскетболиста Шелдън Уилямс.

 

https://static.blitz.bg/documents/editor/163963247960f162.jpg

 

„Лейла е изпълнена с очакване да стане кака. Моята съпруга Аня обича дъщеря ми като свое собствено дете, още от момента, в който двете се събрахме. Аня става все по-хубава, а аз непрестанно целувам и говоря на растящия ѝ корем. Нямам търпение да започнем новата глава от нашия живот“, допълни Паркър.

 

 

Кендейс Паркър е олимпийска шампионка по баскетбол с националния отбор на САЩ от Пекин 2008 и Лондон 2012. През 2016 г. тя спечели първата си титла на Женската НБА с Лос Анджелис Спаркс, а през тази за втори път стана шампион, но този път с екипа на Чикаго Скай.

 

Станете почитател на Класа