Секси журналистка омая футболен шеф

Секси журналистка омая футболен шеф
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    16.08.2022
  • Сподели:

Сексапилната италианска спортна журналистка Моника Бертини завъртя главата на един от директорите на Интер Пиеро Аузилио и двамата са заедно от известно време. 39-годишната хубавица е едно от лицата на гиганта Медиясет, който този сезон ще се занимава с турнира за Купата на Италия.

0asenn

 

0dddjki

 

0dfas

 

 

В продължение на цяло десетилетие чаровната брюнетка бе омъжена за бившия футболист Джовани Ла Камера, преминал през албанския Партизани (Тирана) и няколко отбора в Серия "Б", сред които Римини, Читадела, Падуа и Комо. Двамата се разделиха и са в прекрасни отношения, а журналистката отрече информациите, че връзката им е била две години. Според нея причината за раздялата е, че те започнали да се чувстват „като брат и сестра“. 

Според изданието Dagospia след прибирането на красавицата от почивката ѝ в Ибиса, нейният нов любим я е чакал с нетърпение. Сезонът в Серия "А" вече стартира и пътуванията на Аузилио около трансферните цели на „нерадзурите“ са приключили, което ще му даде шанс да се отдаде на любовта си към журналистката.

 

Станете почитател на Класа