Пореден миндил в МВР: Полицайката, помогнала на убиеца с поршето

Пореден миндил в МВР: Полицайката, помогнала на убиеца с поршето
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    05.10.2022
  • Сподели:

Любка Гечева, полицайката, която е проверявана, че е подпомогнала убиеца с "Порше"-то Димитър Любенов, е близка с осъждан наркодилър. Тя е била разследвана от МВР за контакта си с Йонко Иванов.

 

 

 

Оказва се, че полицайката е била командирована в Слънчев бряг, когато мъжът е арестуван там с пико, а впоследствие осъден на година и четири месеца затвор. Иванов бе задържан през август 2018 г. в курорта. През вечер Йонко публикувал свои снимки във фейсбук с полицайката. Тя не е писала докладни записки за контакта си с криминален контингент, макар да е длъжна по закон. Йонко парадирал из курорта, че полицайка му е гръб и го пази. Не е споменавал обаче, че става дума конкретно за Гечева.

Той е задържан на 8 август. Тогава е започвало и разследването на ченгето Любка, което, както се вижда, не е завършило с нейното уволнение.

Любка Генчева, също като друг миндил от структурите на МВР - полицайката Симона, ятачката на Георги Семерджиев, публикува меко казано неуместни снимки в социалните мрежи. От профила й във Фейсбук може да се види, че тя обича да си почива в спа курорти и да позира в предизвикателни пози. 

Станете почитател на Класа