От Джей Ло до Никол Кидман: Тайните зад безупречните фигури на 50+ звездите

От Джей Ло до Никол Кидман: Тайните зад безупречните фигури на 50+ звездите
  • Публикация: 
  • Дата:  
    23.11.2022
  • Сподели:

Те са не само талантливи и известни, но и изключително красиви. И е изключително трудно да повярвате, че някои от тях отдавна са надхвърлили петдесетака.

 

Изглеждат толкова млади и свежи... Любовта към професията ли върши такива чудеса, или тази към себе си и тялото? На какви малки тайни дължат красотата и вечната си младост звезди като Хали Бери, Дженифър Лопес, Никол Кидман и Деми Мур? Отговор на този въпрос даде известния пластичен хирург Рикардо Фрати.

Известно е, че американската актриса Хали Бери се подлага на интервално гладуване в комбинация с кето диета. Освен това 56-годишната холивудска звезда редовно тренира, като включва упражнения за корем в тренировъчната си програма.

 

 

 

Според експерта обаче, за да имате толкова стегнато тяло, е нужно да прибегнете до помощта на хирурзите.

"Тя има прекрасен релеф на корема и ръцете, който може да се постигне с помощта на процедури за стягане или пластични операции.  Хирургическата липосукция е най-ефективният начин за премахване на излишните мазнини и най-вероятно това е нещото, до което Бери е прибегнала", предполага Фрати, цитиран от The Sun.

Дженифър Лопес винаги е впечатлявала със стегнато тяло, но откакто навърши 50 години, тя е в по-добра форма от всякога. Латино дивата се кълне, че  поддържа младостта си с тренировки и осем часа сън.

 

 

 

Експертът обаче не изключва 53-годишната знаменитост да си е правила липосукция на корема и да се е подлагала на интервенция за стягане на кожата на ръцете. 

На свой ред 59-годишната актриса Деми Мур се занимава с йога и сърф, а здравословната храна винаги присъства в менюто й. Според Фрати, неостаряващата хубавица е постигнала ясен овал на лицето си благодарение на процедури за липосукция и лифтинг.

 

 

 

"Бузите й изглеждат пълни, а кожата й е гладка. Лицето й е добре очертано, а скулите й са ясно изразени. Такива резултати обикновено се постигат чрез премахване на мастни натрупвания от бузите", обяснява той.

Пластичният хирург коментира и последната фотосесия на 55-годишната актриса Никол Кидман за списание Perfect, където тя демонстрира стегнато тяло и мускули. Твърди се, че звездата е постигнала всичко това, отказвайки се от  цигарите. Освен това тя ежедневно използва слънцезащитни продукти и практикува йога.

 

 

Според Фрати Кидман не е прибягвала до операция и не е използвала ботокс или филъри. "Тялото й изглежда естествено", казва експертът.

Станете почитател на Класа