Хекимян намери място на Алекс Кръстева, набутва я на апетитна позиция

Хекимян намери място на Алекс Кръстева, набутва я на апетитна позиция
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    28.11.2022
  • Сподели:

Златимир Йочев май вече няма да води сам сутрешния блок на bTV. Най-пресният слух там е, че след дълги месеци търсене шефът Антон Хекимян най-накрая е избрал коя да наследи внезапно напусналата Биляна Гавазова. Това е Алекс Кръстева. Бившата водеща на „Тази събота и неделя“ се завръща на работа след година майчинство и най-вероятно ще я направят лице на „Тази сутрин“.

 

Александра Кръстева, за която преди време стана ясно, че е сестра на певицата и актриса Антоанета Добрева – Нети, слезе от екрана в края на май миналата година, като съобщи, че е бременна. Миналия понеделник тя и съпругът й – бизнесменът Владислав Стоянов, отпразнуваха първия рожден ден на своя син Виктор.

В bTV първата година на бебето обикновено е моментът, в който майката се връща н работа – там рядко ползват допълнителната година отпуск, която се полага по закон. Алекс няма да направи изключение. Тя вече подготвя почвата за завръщането си в нюзрума, а дни преди рождения ден на детето се появи и на партито за 22-рата годишнина на новините в телевизията.

Там била споделила, че смята скоро да се върне на работа, като се надява отново да се изява пред, а не зад кадър.

 

Хекимян намери място на Алекс Кръстева, набутва я на апетитна позиция

 

Антон Хекимян няма как да върне къдрокосата си колежка в „Тази събота и неделя“. След като тя излезе в дългия си отпуск, той направи промени в екипа и структурата на предаването. Вместо с три водещи през двата дни на уикенда, както преди шоуто вече е с четири водещи, разделени по двойки – колежките на Алекс – Диана Любенова и Жени Марчева, са на екран в събота, а в неделя са Мария Цънцарова и Петя Дикова.

В новините също няма нужда от нови водещи. Преди няколко месеца се търсеха две за вечерната емисия, но местата вече са заети от Мария ВАнкова и Поли Гергушева, отбелязва Уикенд. Последната стана новинарка именно когато се върна на работа след отпуск но майчинство.  Преди да роди, тя беше лице на „Култ“, но наследниците й Натали Трифонова се оказа с по-висок рейтинг на тази позиция, затова Поли мина в нюзрума.

Алекс може да се окажа идеална партньорка за Златимир Йочев. Неговата бивша колежка Биляна Гавазова напусна през пролетта и оттогава той работи като вол сам в предаването с продължителност три часа и половина. То е замислено с идеята, че ще се води от двама души, които да си делят темите. Но това вече месеци наред не се случва.

 

Станете почитател на Класа