Рецепти на тибетските монаси за удължаване на живота

Рецепти на тибетските монаси за удължаване на живота
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    01.12.2022
  • Сподели:

Изучавайки феномена на дълголетието, изследователите са стигнали до изненадващи заключения.

 

 

Те открили, че продължителността на живота в 1/4 зависи от генетиката и 3/4 от здравето и състоянието на тялото. С други думи, човек е в състояние да повлияе на продължителността на живота си.

И макар да няма универсална рецепта за удължаване на човешкия живот, мнозина се опитват да изучат тайните на вечната младост и дълголетие на тибетските монаси и след това да приложат получените знания на практика. Днес споделяме с вас някои от тези рецепти, доказали във времето ефективността си.

Тази рецепта за подмладяване на тялото отдавна се е утвърдила като ефективен начин за удължаване на младостта при тибетските монаси.

За да си я приготвите, ще са ви необходими 10 глави чесън, 10 средно големи лимона и 1 килограм мед. Лимоните и чесънът трябва да са пресни и без наранявания. Лимоните, заедно с кората, се смилат в месомелачка или блендер, а чесънът се настъргва на ситно ренде или се начуква в хаванче.

Тези компоненти се смесват и се добавя медът, след което е необходимо да се разбъркат старателно и да се поставят в стъклен съд. Съхранявайте на хладно и тъмно място (най-добре в хладилник). Тази тинктура се приема три пъти на ден: сутрин, следобед и вечер, по 1 чаена лъжичка, 45 минути преди хранене, докато сместа свърши. След седмична почивка курсът трябва да се повтори.

Първите положителни ефекти се появяват в рамките на 10-15 дни, след началото на редовния прием: кръвното се нормализира, имунитетът се увеличава, главоболието изчезва, помага при настинки и е отлично профилактично средство при недостиг на витамини.

Вземете 100 г лайка, брезови пъпки, безсмъртниче и жълт кантарион, смелете в кафемелачка (или по друг начин), поставете в контейнер (буркан) и затворете с капак.

Вечер вземайте по 1 супена лъжица от билковата смес и я залейте с 0,5 литра вряла вода. Оставете 20 минути да се запарва, прецедете през кърпа (не тензух) и изцедете.

Преди лягане отсипете чаша от получената отвара, добавете към нея и разтворете 1 чаена лъжичка мед. Изпийте, а след това не трябва нито да ядете, нито да пиете нещо друго.

Сутрин загрейте запарката, останала от вечерта, на водна баня, добавете към нея и разтворете 1 чаена лъжичка мед и пийте половин час преди закуска. Правете това всеки ден, точно както е указано в рецептата, докато не свърши сместа.

В резултат ще получите: рязко подобряване на метаболизма, прочистване на мастните отлагания, еластичност на кръвоносните съдове, шумът в главата и световъртежът ще преминат, а зрението ще се подобри. Това е отлична профилактика на инфаркт, склероза, скокове на кръвното налягане, общо подмладяване на организма.

 

Станете почитател на Класа